Bedrijfsaankleding

 

bedrijfsaankleding overijssel

Als bedrijf wil je dat jouw klanten zich welkom voelen. Dat begint al bij de eerste stap over de drempel van je kantoor of bedrijfspand: een mooie entree, gezellige receptie, fijne uitstraling, een warm welkom! Dit kun je realiseren door het juiste kleurgebruik, goede accessoires, maar vooral ook met de juiste planten en bloemen. Passende bedrijfsaankleding is dan ook van groot belang, want dit geeft de allereerste indruk.

Positiviteit verhogen

De sfeer van je bedrijf drukt zich niet alleen uit in de mensen die er werken, maar ook in de omgeving waar zij werken. Net als de indruk die je bedrijf geeft aan de klant, wil je graag dat je medewerkers zich ook thuis voelen. Ook voor hen is de aankleding met bloemen en planten van je bedrijf belangrijk.

Als medewerkers zich thuis voelen in de ruimte, dan heeft dat een positief effect op hun werkzaamheden. Uit onderzoek van de Wageningen Universiteit is er sprake van een positief effect op werkprestatie wanneer er zich bloemen en planten bevinden op de werkvloer, want:

  • Luchtvochtigheid: de relatieve luchtvochtigheid in ruimten met planten is gemiddeld zo’n 5 procent hoger dan in ruimten zonder planten. In de winter is zelfs tot 17 procent verbetering gemeten.
  • Aantrekkelijker: mensen beoordelen hun werkplek na de beplanting 26 procent aantrekkelijker om te zien.
  • Thermisch comfort: medewerkers ervaren de temperatuur in een kantoorruimte met planten minder snel als te warm of te koud.
  • Gemoedstoestand: de gemoedstoestand van medewerkers is na de beplanting positiever dan daarvoor. Ook wordt door medewerkers van 1 bedrijf buiten werktijd minder gepiekerd over het werk.
  • Tevredenheid over functioneren: medewerkers zijn na de beplanting meer tevreden over hun eigen functioneren dan ze daarvoor zijn. Dit geldt ook voor hun verwachting over hoe tevreden de werkgever over dit functioneren is.
  • Minder ziekteverzuim: mensen die werken in een ruimte met planten melden zich 20 procent minder vaak ziek. Dit komt neer op gemiddeld 1,6 ziektedag minder per medewerker per jaar

(Bron: Wageningen University & Research  Minder ziekteverzuim op de werkvloer? Neem een plant! - WUR)
 

Kortom; met de juiste aankleding en bloemen en planten voelen je klanten en je medewerkers zich thuis. Een win-win-situatie dus!

Planten en bloemen zijn er in een grote diversiteit en de keuze is reuze. Graag stemmen wij met jou af wat past bij jouw bedrijf. Hieronder kun je meer lezen over de werkwijze en de abonnementen. Naast de bloemen en planten kan ik je ook helpen met het juiste kleurgebruik en accessoires. Alles op elkaar afgestemd voor een mooi interieur van je bedrijf. 

 

Meer weten over de werkwijze en abonnementen?

 

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem dan contact met ons op en maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek!

 

© 2021 - 2024 NEXT TREND by Esmee | sitemap | rss