Interieurstyling

 

interieurstyling

Iedereen wil graag een mooi ingericht huis met een passend interieur. Maar als je eenmaal aan het verhuizen, verbouwen of aan het inrichten bent, kom je er vaak achter dat het nog niet zo makkelijk is. Er moeten veel keuzes gemaakt worden. Soms worden verkeerde keuzes gemaakt en kan dat zorgen voor onnodige kosten en ben je niet blij met het interieur.

Dus, kun jij hulp gebruiken bij de styling van je interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen met jou maken wij een mooi ontwerp voor jouw interieur waardoor jij je straks helemaal thuis voelt in je eigen huis!

Werkwijze

 1. We starten met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dit kan fysiek, telefonisch of digitaal zijn. Deze keuze laten wij geheel aan jou. Samen bespreken we wat je wensen en/of mogelijke problemen zijn en hoe wij jou daarin zou kunnen helpen.
 2. Hebben we een klik en wil je graag verder met ons? Dan komen wij graag bij je langs voor een inspiratiegesprek. Tijdens dit gesprek geven wij advies en tips over onder andere de indeling, inrichting en kleurgebruik.
 3. Het kan zijn dat je daarna ook nog hulp wilt hebben bij de definitieve keuzes. Daarbij kunnen wij je ook helpen en maken wij een interieur- en kleurplan voor je. Dit doen wij door middel van een moodboard, plattegrond en eventueel een 3D-tekening. Hiermee maken wij de ideeën zo visueel mogelijk zodat je ziet en voelt hoe het eindresultaat kan worden.

Wat zijn de kosten?

Het inspiratiegesprek duurt ongeveer 1 à 1,5 uur en bedraagt €75,00.

Het interieur- en kleurplan heeft betrekking op 1 ruimte (dus bijv. een woonkamer, een woonkamer met open keuken, een slaapkamer etc.). Hierin is een keuze uit 5 beschikbare pakketten. In elk pakket worden jouw wensen uitvoerig besproken en de desbetreffende ruimte wordt opgemeten. Samen bespreken we welke stijl en sfeer je wilt creëren.
 

Interieur- en kleurplannen
Hieronder een korte uitleg van de diverse opties die genoemd worden:

 • Plattegrond: in 2D (schaal 1:50) met indeling voor de meubels.
 • Kleuradvies: advies voor wanden, deuren en kozijnen.
 • Moodboard: sfeerbeelden.
 • 3D tekening: virtuele tour op de PC en foto’s van deze virtuele tour op papier.
 • Lichtplan: verlichting is naast kleur het meest sfeerbepalend in je interieur. Het lichtplan wordt aangeboden met basisverlichting, praktische verlichtingen en sfeerverlichting (voor wat van toepassing is). Hoe? Een plattegrond (zwart-wit) met daarin aangegeven welke lamp op welk plaats komt te staan dan wel hangen. Bijbehorend is een productspecificatie van de lampen (afbeelding, omschrijving, afmetingen, kosten en waar te koop).
 • Materialenplan: dit plan geeft aan welke vloer- en raambekleding bijpassend is en eventueel in overleg ook het behang.
 • Meubelplan: een plattegrond met daarin aangegeven welke meubels op welke plaats komen te staan. Bijbehorend een productspecificatie van de meubels (afbeelding, omschrijving, afmetingen, kosten en waar te koop).
 • Persoonlijke inzet: Wij regelen alle benodigdheden van het meubelplan en komen wij bij je thuis en richten je woonkamer in volgens het interieurplan.

 

Bekijk hier de pakketten die ik aanbied!

 

Uiteraard kunnen wij de pakketten naar wens op maat maken.
Wilt u bijvoorbeeld elke ochtend wakker worden alsof u in een luxe hotel logeert? 
Of wellicht wil je voor je prinses of stoere bink en prachtige slaapkamer? 
Geen probleem! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 

 

 Portfolio 

voor na foto interieurstyling

Neppelenbroekerdijk                                                               

 

 

voor na foto styling

 

Karreweide

                                         

     https://www.next-trend.nl/c-5886508/portfolio/

 

 

© 2021 - 2024 NEXT TREND by Esmee | sitemap | rss