Verkoopstyling

 

Vastgoedstyling

Haal het maximale uit de verkoop van uw woning!

Staat jouw woning te koop of denk je erover om het te koop te zetten? Wil je jouw woning snel en tegen de beste prijs verkopen? Een goede eerste indruk is dan erg belangrijk! Daarvoor is een mooie presentatie van jouw woning nodig. Via het internet bepaalt een potentiële koper al binnen een paar seconden of de woning de moeite waard is om verder te kijken. Goede duidelijke foto’s spelen hierin een rol maar ook zeker de presentatie van de woning. Veel kijkers zijn helaas niet in staat om de potentie te zien van een woning wanneer deze vol staat met (persoonlijke) spullen. Een goede eerste indruk kun je niet meer overdoen!

 

De waarde van een verkoopstylist

Laten zien wat je huis werkelijk te bieden heeft door je interieur te stylen met eenvoudige en vaak bestaande middelen en materialen. Door kleine aanpassingen in je interieur grote kansen creëren. 

Het is bewezen dat woningen die gestyled zijn door een verkoopstylist sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden! Dit is mogelijk voor elk type woning  en voor elk budget.  Door onze "hands-on" aanpak ontzorgen wij jou volledig en om jouw gehele woning verkoopklaar te maken hebben wij vaak genoeg aan een dag. 

 

Waarom?

  • Meer kijkers
  • Sneller een koper
  • Hogere verkoopprijs
  • In een dag geregeld
  • Budget vriendelijk
  • Voor alle prijssegmenten

 

Enthousiast?

Nieuwsgierig?

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

                                                                                                                             Ochtend   /    Middag

 

Meer zien?

 

 

house of kiki

 

Next trend by Esmee is een gecertificeerd House of KIKI verkoopstylist.  Tevens lid van het CNVV, het Centraal Netwerk Van Verkoopstylisten voor de vastgoedsector. Een netwerk voor particulieren, makelaars, woningcorporaties, hypotheekverstrekkers, banken en notarissen.

                                                            

 

© 2021 - 2024 NEXT TREND by Esmee | sitemap | rss