Over ons

verkoopstylist raalte

Next Trend is ontstaan door de enorme passie van Esmee voor interieur en styling.

Esmee is gespecialiseerd in verkoopstyling, vastgoedstyling, interieurstyling en bedrijfsaankleding.

Zij is creatief, ondernemend, enthousiast en gedreven met zoals genoemd een enorme passie voor interieur. Van jongst af aan heeft zij grote interesse in alles wat met wonen te maken heeft. Vanzelfsprekend was haar keuze voor de opleiding Interieur- en Kleuradvisering aan het CIBAP in Zwolle. Na het afronden van de opleiding was er een recessie gaande en helaas weinig tot geen werk te vinden in de interieurbranche. Esmee vond een baan in de hospitality en daar heeft zij met veel plezier jaren gewerkt. In de loop van de jaren is zij meerdere keren verhuisd en met veel enthousiasme heeft zij deze huizen verbouwd en ingericht. Het begon haar toch weer te kriebelen en werd het weer tijd om terug te gaan naar waar haar hart en passie liggen: interieur en kleur! 

Om de creativiteit en passie van Esmee met nog meer mensen te kunnen delen heeft zij de opleiding Vastgoedstyling bij House of KIKI afgerond. Nu kan zij een nog vollediger service aanbieden. Met haar team helpt ze jou bij verkoopstyling van je huidige woning, om zoveel mogelijk kijkers en hoogst mogelijke biedingen te krijgen. En tevens helpen zij je graag bij het realiseren van je toekomstige droomwoning.

Next trend by Esmee helpt je graag te laten zien wat je huis werkelijk te bieden heeft door je interieur te styleren. Ons werkgebied is de streek Salland en de provincie Overijssel. Maar uiteraard bent je buiten dit werkgebied van harte welkom om contact met ons op te nemen! 

 

Esmee ten Have

06-30017375                        

info@next-trend.nl

© 2021 - 2024 NEXT TREND by Esmee | sitemap | rss