Betalen

Betaalmethoden
Je kan je bestelling op verschillende manieren betalen. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Ideal
Afrekenen in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank? Betalen via IDeal kan bij ons natuurlijk ook. Het bedrag wordt na de bestelling direct van je rekening afgeschreven. (Het betalingsverkeer wordt via Mollie geregeld.)

PayPal
Voor betalingen via PayPal is het niet noodzakelijk om een PayPal account te hebben; je kunt altijd betalen per bankoverschrijving en creditcard. 

Het proces loopt dan als volgt:
- klik op betalen via PayPal wanneer je de bestelling wilt afronden.
- log in op je PayPal-rekening, als deze er is. Als je geen PayPal-rekening hebt, voer dan alle betaalinformatie in op een webpagina, welke beveiligd is door PayPal.
- controleer de aankoop op PayPal en rond de bestelling af. 

Vooraf overmaken
Je maakt het volledige bedrag over op NL22RABO0332402266 tnv ByEsmee onder vermelding van het ordernummer dat aangegeven wordt bij je bestelling.

Zodra wij de betaling binnen hebben wordt de bestelling verzonden.

Betalen bij afhalen
Je kan de bestelling betalen bij het afhalen. Je kunt dit aangeven in het bestelproces, dan maken we samen een afhaal afspraak. LET OP: er is geen pinautomaat aanwezig, graag gepast contant betalen. Bestellingen zijn op afspraak af te halen op de afhaallocaties:

Karreweide 34
8107 BE Broekland

Kletterstraat 23a
8121 PE Olst
 

© 2021 - 2022 NEXT TREND by Esmee | sitemap | rss