Over Esmee

verkoopstylist raalte

Esmee is gespecialiseerd in vastgoedstyling, interieurstyling en bedrijfsaankleding.

Mijn naam is Esmee ten Have en samen met mijn gezin woon ik in Wijhe, Overijssel.

Ik ben creatief, ondernemend, enthousiast en gedreven met een enorme passie voor interieur. Van jongst af aan heb ik grote interesse in alles wat met wonen te maken heeft. Van zelf sprekend was mijn keuze voor de opleiding Interieur- en Kleuradvisering aan het CIBAP in Zwolle. Na het afronden van de opleiding was er een recessie gaande en helaas weinig tot geen werk te vinden in de interieurbranche. Ik vond een baan in de hospitality en daar heb ik met veel plezier jaren gewerkt. In de loop van de jaren ben ik meerdere keren verhuisd en met veel enthousiasme heb ik deze huizen verbouwd en ingericht. Het begon toch weer te kriebelen en werd het weer tijd om terug te gaan naar waar mijn hart en passie liggen: interieur en kleur! 

Om mijn creativiteit en passie met nog meer mensen te kunnen delen heb ik de opleiding Vastgoedstyling bij House of KIKI afgerond. Nu kan ik een nog vollediger service aanbieden. Ik help je bij verkoopstyling van je huidige woning, om zoveel mogelijk kijkers en hoogst mogelijke biedingen te krijgen. En tevens help ik je graag bij het realiseren van je toekomstige droomwoning.

Next trend by Esmee helpt je graag te laten zien wat je huis werkelijk te bieden heeft door je interieur te styleren. Mijn werkgebied is de streek Salland en de provincie Overijssel. Maar uiteraard bent u buiten dit werkgebied van harte welkom om contact met mij op te nemen! 

 

Esmee ten Have

06-30017375                        

info@next-trend.nl

© 2021 - 2023 NEXT TREND by Esmee | sitemap | rss